• BCC_digital_700.jpg

DIGITALE LØSNINGER

In-house IT og AV afdeling leverer høj kvalitet og de nyeste løsninger

Hybrid events og virtuelle møder
Vi har sammen med de øvrige venues i Bellagroup, optimeret vores udvalg af digitale løsninger til f.eks. hybrid events.
Se mere her

In-house digitale kompetencer
AV-produktion er livsnerven ved de fleste konferencer og events. For at sikre en succesfuld produktion og fejlfri integration med andre aspekter af et givent arrangement, har Bella Center Copenhagen sin egen integrerede in-house AV-afdeling. Vores dedikerede projektledere og AV-teknikere bestræber sig på at levere de bedste produktioner til både store og små arrangementer.

Vores udstyr opdateres løbende for at sikre de mest kreative og state-of-the-art løsninger til arrangementer af enhver størrelse.

Vores in-house udstyrsportefølje inkluderer projektorer fra 5k – 20k lumens, impulstæller, bærbare computere og 50+ trådløse kanaler. 

Ny netværk teknologi
Som det første konferencecenter i verden har vi for nyligt installeret en helt ny netværk teknologi i Bella Center Copenhagen, der er særligt designet til at kunne håndtere et meget stort antal brugere på samme netværk. 
 
Netværket er til fri afbenyttelse, og kan uden problemer håndtere op til 35.000 brugere på samme tid.

Vores netværk 
Kontakt os gerne for nærmere information eller et uforpligtende tilbud.

 

Fakta
90 % af alle arrangementer vælger at benytte Bella Center som AV-leverandør, og vi har en referenceliste med mange succesfulde events såsom Ernest & Young, ECCMID, EAACI, Dell og VM World.

Kontakt
Du er også velkommen til at kontakte os via meetsales@bellagroup.dk