Om Bella Center Copenhagen

Bella Center Copenhagen er i en rivende udvikling og er en del af Bellagroup, der allerede nu er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Med placeringen centralt i Ørestad er det ikke kun i selve Bella Center Copenhagen, men også i kvarteret omkring, hvor udviklingen går stærkt.

Responsible Hospitality

Fokus på Responsible Hospitality

Hos Bella Center Copenhagen har vi stort fokus på bæredygtighed og hospitality er kernen i alt, hvad vi foretager os.

For os er gæstfrihed mere end bare at yde den bedst mulige service og levere den højest mulige kvalitet til vores gæster og kunder. Det handler om at tage ansvar for vores relationer til andre ved at lytte til og reagere på vores interessenter, tage ansvar for den måde, vores virksomhed påvirker samfundet og miljøet på og være proaktive ved at bidrage til positive forandringer, hvor det er muligt.

Fakta og tal

Fakta om os

Bella Center Copenhagen er en del af Bellagroup, som består af Bella Sky Conference & Event, Danmarks største konferencecenter, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Nordens største designhotel, Copenhagen Marriott, Københavns eksklusive og kendte 5-stjernede hotel, CIFF, Nordeuropas førende modemesse, CIFF Showrooms (permanente lejemål), International House, Bella Center Copenhagens kontorhotel.